Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Keppel Paus Wit

Titel:
Keppel Paus Wit Zucchetto

ARTIKEL:
WID10670
Productomschrijving: 

Stap in de schoenen van de paus en maak je verkleedoutfit compleet met ons witte keppeltje Paus, ook wel bekend als een zucchetto. Dit verfijnde accessoire geeft je kostuum een authentieke en herkenbare uitstraling. Met zijn eenvoudige, maar stijlvolle ontwerp is dit witte keppeltje een must-have voor elke pauselijke transformatie.

Ons witte keppeltje Paus is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het comfortabel en duurzaam is tijdens al je festiviteiten. Het zachte en lichtgewicht materiaal zorgt ervoor dat je het keppeltje gemakkelijk kunt dragen zonder dat het ongemakkelijk aanvoelt.

Of je nu van plan bent om je te verkleden voor een themafeest, carnaval of gewoon voor de lol, ons witte keppeltje Paus voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. De traditionele zucchetto-vorm en de heldere witte kleur maken het een onmisbaar accessoire voor elke pauselijke imitatie.

Verander jezelf in een iconische figuur met ons witte keppeltje Paus. Voeg de finishing touch toe aan je verkleedoutfit en laat je betoveren door de kracht en het gezag van de paus. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de magische wereld van het Vaticaan!

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: