Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Middeleeuwse Muts Henry IIIV

Titel:
Middeleeuwse Muts Henry IIIV

ARTIKEL:
24472
Productomschrijving: 

Ontdek de ultieme Middeleeuwse Edelman-ervaring met onze prachtige muts, geïnspireerd door grootheden zoals Henry VIII! Deze weelderige muts is vervaardigd uit rijkelijk zwart pluche en wordt verfraaid met een weelderige witte pluche rand, prachtig afgewerkt met een gouden afboording die een vleugje majesteit toevoegt aan je kostuum.

De kroon op deze prachtige creatie is een schitterende rode steen die in het midden prijkt, waardoor een koninklijke uitstraling wordt benadrukt. Of je nu de hoofdrol speelt in een historische re-enactment, een kostuumfeest bijwoont of gewoon je liefde voor de middeleeuwse geschiedenis wilt uiten, deze muts voegt een onmiskenbaar gevoel van luxe en grandeur toe.

Onze Middeleeuwse Edelman-muts is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, om ervoor te zorgen dat je de perfecte aanvulling hebt op je historische outfit. Trek de aandacht van elke gast op het feest en word het stralende middelpunt met deze prachtige creatie. Grijp deze kans om een stukje geschiedenis te omarmen en jezelf onder te dompelen in de grandioze wereld van de Middeleeuwen.

Bestel nu en voeg een vleugje koninklijke allure toe aan je kostuumcollectie met onze schitterende Middeleeuwse Edelman-muts. Wees de koning van stijl en elegantie op elk evenement!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: