Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Narmuts

Titel:
Narrenmuts Groen Geel Rood

ARTIKEL:
55213
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van historische tradities met onze prachtige Narrenmuts in rood, groen en geel velours! Deze unieke muts is geïnspireerd door vervlogen tijden en straalt een tijdloze charme uit die perfect past bij Historische Kasteelfeesten en Re-enactment evenementen.

De Narrenmuts is niet alleen een accessoire, maar een eerbetoon aan oude culturen en festiviteiten. Met zijn vijf uitlopende punten en goudkleurige belletjes die vrolijk rinkelen bij elke beweging, zult u zeker de aandacht trekken en de sfeer verhogen op elk feestelijk gelegenheid.

Niet alleen is de muts opvallend, maar hij is ook zeer comfortabel en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig velours, zorgt hij voor een comfortabele pasvorm zonder enige beperking, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feestelijke avonturen.

De Narrenmuts is een uniek geschenk voor geschiedenisliefhebbers en feestgangers. Geef uw dierbaren iets speciaals dat hun passie voor geschiedenis en festiviteiten zal aanwakkeren, en laat hen stralen met deze bijzondere muts.

Dus waar wacht u nog op? Betreed de betoverende wereld van tradities en festiviteiten met onze Narrenmuts in rood, groen en geel velours. Bestel vandaag nog en maak van elk evenement een onvergetelijke en magische ervaring!

€ 9,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: