Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Wandelstok Gouden Handvat Plastiek

Titel:
Wandelstok Gouden Handvat Plastiek

ARTIKEL:
43060Q
Productomschrijving: 

Treed binnen in de wereld van verfijning en veelzijdigheid met onze Wandelstok met goudkleurig handvat in plastiek. Deze elegante stok is meer dan alleen een accessoire; het is een uitdrukking van karakter, stijl en mogelijkheden.

Met een rechte zwarte plastieken stock en een goudkleurige knop bovenaan die met opvallend detail is uitgewerkt, krijg je meteen een gevoel van luxe en raffinement. Deze wandelstok opent een schat aan mogelijkheden voor diverse personages, zoals de charismatische circusdirecteur, de mysterieuze voodoopriester, de Engelse Gentleman met klasse, het stoere Peaky Blinders bendelid, een historische koning uit vervlogen tijden, de Pimp Dude of zelfs de avontuurlijke Steampunk Gentleman.

Deze wandelstok is niet alleen een accessoire; het is een statement. Het voegt karakter en flair toe aan elke outfit en transformeert gewone momenten in onvergetelijke gebeurtenissen. Maak een statement en laat je persoonlijkheid stralen met onze Wandelstok met goudkleurig handvat in plastiek. Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit unieke accessoire.

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: