Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoed Pastoor Biretta Zwart Vilt

Titel:
Hoedje Pastoor Biretta Zwart Vilt

ARTIKEL:
34263
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en verkleed je als een klassieke pastoor met onze zwarte vilten Biretta. Dit authentieke hoofddeksel neemt je mee naar een nostalgisch tijdperk en voegt direct een vleugje historische charme toe aan je kostuum.

Onze zwarte vilten Biretta is met zorg vervaardigd en straalt elegantie en traditie uit. Het is gemaakt van hoogwaardig viltmateriaal dat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De Biretta heeft een platte bovenkant en een opstaande rand, precies zoals het hoort.

Of je nu een toneelstuk opvoert, een historisch evenement bijwoont of gewoon je verkleedkist wilt aanvullen, deze zwarte vilten Biretta is een onmisbaar accessoire voor je pastoorkostuum. Combineer het met een traditionele zwarte toga en je bent klaar om de geloofwaardige uitstraling van een pastoor uit vroegere tijden te omarmen.

Met onze zwarte vilten Biretta maak je moeiteloos een indrukwekkende en respectabele verschijning. Het is een veelzijdig accessoire dat geschikt is voor verschillende gelegenheden, waaronder theaterstukken, historische re-enactments, carnaval of themafeesten.

Bestel vandaag nog onze zwarte vilten Biretta en transformeer jezelf in een authentieke pastoor met een vleugje nostalgie. Laat je inspireren door de traditie en het gezag van geestelijken en maak een onvergetelijke indruk op je medefeestgangers.

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: