Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

hoedje gevangene wit zwart

Titel:
hoedje gevangene wit zwart

ARTIKEL:
51105
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje realisme toe aan je gevangenis- of boevenkostuum met onze Gevangenis Muts met witte en zwarte strepen. Dit accessoire is perfect om je outfit compleet te maken en een authentieke gevangenislook te creëren.

Onze Gevangenis Muts is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een ontwerp met duidelijke witte en zwarte strepen. Het past comfortabel op je hoofd en blijft stevig zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens je spannende ontsnappingsavonturen.

Of je nu naar een themafeest gaat, een toneelstuk opvoert of gewoon een leuke en unieke look wilt creëren, onze Gevangenis Muts is een must-have accessoire. Het voegt direct een herkenbaar element toe aan je kostuum en maakt je transformatie naar een gevangene compleet.

Laat je creativiteit de vrije loop en combineer onze Gevangenis Muts met andere gevangenis- of boevenaccessoires om je look te personaliseren. Voeg handboeien, een gestreepte gevangenisoverall en een gevangenisnummer toe voor een nog overtuigender resultaat.

Bestel vandaag nog onze Gevangenis Muts met witte en zwarte strepen en maak je gevangeniskostuum helemaal af. Geniet van een avond vol mysterie, spanning en ondeugendheid terwijl je de show steelt op elk feest of evenement.

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: