Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Ringbaardje Grijs Opa

Titel:
Vals Ringbaardje Grijs Opa

ARTIKEL:
40322
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van wijsheid en warmte met ons Ringbaardje in Grijs, perfect voor het belichamen van personages zoals een oude wijze man, een lieve opa en nog veel meer. Dit lichtgrijze ringbaardje is ontworpen met een handige zelfklevende strip, waardoor het aanbrengen moeiteloos is en je binnen enkele ogenblikken in je gewenste personage verandert.

Of je nu een kostuum samenstelt voor een theatervoorstelling, een themafeest of gewoon voor wat speelse vermommingen thuis, dit ringbaardje voegt een authentieke touch toe aan je look.

Het lichte grijs van het baardje voegt een vleugje ervaring en charme toe, perfect voor het portretteren van een oude wijze man of een vriendelijke opa. Bovendien blijft het baardje stevig op zijn plaats zitten dankzij de zelfklevende strip, zodat je je kunt concentreren op het genieten van je tijd in je nieuwe rol.

Bestel vandaag nog ons Ringbaardje in Grijs en laat je innerlijke wijze man of lieve opa stralen! Met dit baardje ben je klaar om elke gelegenheid te betoveren met je authentieke verschijning.

 

 

 

 

 

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: