Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Gevangenehoedje Geel Zwart Dalton

Titel:
Gevangenehoedje Geel Zwart Dalton

ARTIKEL:
51220
Productomschrijving: 

Ontsnap in stijl met ons gevangenehoedje met opvallende zwart-gele strepen! Dit verkleedaccessoire voegt een speels element toe aan je outfit en is perfect om te verkleden als de beruchte Daltons. Met zijn gevangenisachtige ontwerp en unieke strepen, ben je klaar om de show te stelen op elk kostuumfeest of thema-evenement.

Ons gevangenehoedje met zwart-gele strepen is zorgvuldig vervaardigd voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De strepen zijn opvallend en vangen direct de aandacht, waardoor je eruitziet als een ontsnapte gevangene rechtstreeks uit het wilde westen.

Of je nu je favoriete stripboekpersonage wilt belichamen of gewoon een leuke twist wilt geven aan je kostuum, dit gevangenehoedje met zwart-gele strepen is de ideale keuze. Het is ook een geweldige aanvulling op groepskostuums, waarbij je samen met je vrienden kunt veranderen in de beruchte Daltons.

Bestel vandaag nog je gevangenehoedje met opvallende zwart-gele strepen en maak je outfit compleet! Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je snel kunt genieten van dit unieke accessoire. Voeg een ondeugend element toe aan je look met ons gevangenehoedje. Bestel nu en maak je klaar voor een avontuurlijke ontsnapping!

 

 

 

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: