Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Drietand Neptunus

Titel:
Drietand Neptunus Plastic

ARTIKEL:
17727
Productomschrijving: 

Domineer de zeeën als een god met onze Plastieken Drietand voor Neptunus!

Stap in de schoenen van de machtige heerser van de oceanen met deze prachtige drietand in plastic. Met zijn zwarte staf en een goudkleurige plastic drietand bovenaan, is dit accessoire de sleutel tot een onvergetelijke transformatie in personages zoals Triton of Neptunus.

Kenmerken:

  • Indrukwekkend Design: Deze plastieken drietand heeft een majestueus ontwerp met een gouden drietand die glanst als echt goud. Het is een eye-catcher die je er meteen uit laat springen.

  • Licht en Gemakkelijk te Hanteren: Ondanks zijn indrukwekkende uitstraling is deze drietand licht en gemakkelijk te hanteren, zodat je je personage met gemak kunt vertolken.

  • Veelzijdig en Creatief: Of je nu een onderwatergod, zeemeermin, of een andere mythische creatie wilt zijn, deze drietand voegt een authentiek en magisch element toe aan je kostuum.

  • Perfect voor Feesten en Optredens: Ideaal voor themafeesten, carnavals, toneelvoorstellingen, en nog veel meer. Deze drietand voegt een koninklijke flair toe aan elk evenement.

Suggesties voor Gebruik:

  • Zeethema-feesten: Maak indruk op zeethema-feesten door op te treden als Triton of Neptunus, de heerser van de zeeën.

  • Fotomomenten: Voeg een episch element toe aan fotoshoots of cosplay-evenementen.

  • Toneelvoorstellingen: Maak je optreden op het podium krachtiger en memorabel met deze drietand.

  • Themafeesten: Perfect voor themafeesten met een mythisch, onderwater- of zeethema.

Bestel nu en domineer de zeeën met onze Plastieken Drietand voor Neptunus!  Wacht niet langer! Met onze Plastieken Drietand voor Neptunus maak je een groots statement en betreed je de wereld van de mythische goden met kracht en stijl.

€ 10,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: