Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vlinder Vleugels in Groen en Zwart

Titel:
Vlinder Vleugels in Groen en Zwart

ARTIKEL:
53788
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige vlindervleugels in groen en zwart aanbieden! Onze vleugels zijn niet alleen een geweldige toevoeging aan je outfit, maar ook perfect om jezelf te transformeren tot een prachtige vlinder tijdens festivals en andere zomerse evenementen.

Onze vlindervleugels zijn met zorg ontworpen om comfortabel te dragen en hebben een opvallende esthetiek. Het groene en zwarte kleurenschema voegt een vleugje mysterie toe aan je look, terwijl het tegelijkertijd de veelzijdigheid biedt om te combineren met verschillende kledingstijlen.  Onze vlindervleugels zijn 73 cm op 76 cm.

Met de mogelijkheid om jezelf als een vlinder uit te beelden, bieden onze vleugels een unieke en betoverende ervaring. Ze zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor iedereen kan genieten van de magie van het transformeren in een prachtige vlinder.

Onze vlindervleugels zijn niet alleen geweldig voor festivals, maar ook voor themafeesten, kostuumwedstrijden, fotoshoots en nog veel meer. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en langdurig zijn. De vleugels zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen, waardoor ze ook handig zijn om mee te nemen tijdens je avonturen.

Dus als je op zoek bent naar een uniek accessoire om je zomerse festivaloutfit compleet te maken of om jezelf als een vlinder uit te beelden, kies dan voor onze prachtige vlindervleugels in groen en zwart. Transformeer jezelf in een betoverende vlinder en laat je innerlijke schoonheid stralen! Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

€ 13,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: