Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pet Propellor Rood Geel Groen

Titel:
Pet Propellor Rood Geel Groen

ARTIKEL:
75304
Productomschrijving: 

Voeg een speelse toets toe aan je outfit met onze grappige Propellor Pet, verkrijgbaar in levendige kleuren zoals rood, geel en groen! Herinner je je de legendarische helikopterpetjes die iconen zoals Urbanus in de jaren 80 droegen, of Tweedle Dee en Tweedle Dum uit de originele Alice in Wonderland? Nu kun je deze unieke stijl zelf ervaren.

Onze Propellor Pet is een geweldige manier om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Met levendige kleuren en een draaiende propeller bovenop, is deze pet een ware knipoog naar de gekke en vrolijke stijl van het verleden. Of je nu op zoek bent naar een geweldig accessoire voor een themafeest, een retro-evenement of gewoon wilt opvallen, onze Propellor Pet voegt zeker een vleugje humor en nostalgie toe aan je look.

Deze pet is perfect voor iedereen die houdt van een vleugje eigenzinnigheid en plezier in hun outfit. Verkrijgbaar in kleuren die direct de aandacht trekken, zal onze Propellor Pet zeker een gespreksonderwerp zijn op elk feest of evenement.

Wacht niet langer! Voeg een dosis speelsheid toe aan je stijl met onze grappige Propellor Pet in opvallende kleuren. Koop vandaag nog en laat de draaiende propeller bovenop je outfit tot leven komen, terwijl je de geest van hilariteit en vrolijkheid omarmt. Of je nu teruggaat naar de jaren 80 of de wonderlijke wereld van Alice in Wonderland, deze pet voegt absoluut een onvergetelijk en uniek element toe aan je look."

 

 

 

€ 6,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: