Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels met Pauwenveren Groen Blauw

Titel:
Vleugels met Pauwenveren Groen Blauw

ARTIKEL:
53822
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we adembenemende vleugels aanbieden met veren in groen en blauw, afgewisseld met prachtige pauwenveren! Deze vleugels zijn het perfecte accessoire om je festivaloutfit een unieke en betoverende uitstraling te geven.

Onze vleugels met groene en blauwe veren, gecombineerd met schitterende pauwenveren, zijn met zorg ontworpen om een opvallende en magische look te creëren. De levendige kleuren groen en blauw brengen een energieke en levendige sfeer met zich mee, terwijl de pauwenveren een elegante en majestueuze touch toevoegen. Deze vleugels zijn perfect om te schitteren op festivals en andere feestelijke gelegenheden.

Elke veer is met de hand uitgekozen en zorgvuldig geplaatst om een harmonieuze en opvallende compositie te creëren. De groene en blauwe veren vormen een prachtig kleurenspel dat de aandacht trekt, terwijl de pauwenveren zorgen voor een exotische en verfijnde uitstraling. Deze vleugels zijn een echte blikvanger en zullen je laten stralen op elk festival.  Deze vleugels zijn ongeveer 64 cm op 64 cm.

Gemaakt met oog voor detail, zijn deze vleugels comfortabel om te dragen en gemakkelijk te bewegen. De veren zijn stevig bevestigd en zorgen ervoor dat je er prachtig uitziet terwijl je danst en feestviert. Of je nu een festivalbezoeker bent die wil opvallen in de menigte of gewoon een unieke look wilt creëren, deze vleugels zijn de ideale keuze.

Dus als je op zoek bent naar opvallende en magische vleugels, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en voeg een unieke en betoverende touch toe aan je festivaloutfit met onze prachtige vleugels met veren in groen en blauw, afgewisseld met pauwenveren. Laat je innerlijke vrijheid en schoonheid stralen met deze adembenemende accessoires!

€ 39,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: