Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tophat Extra Hoog

Titel:
Tophat Victorian Extra Hoog Goochelaar

ARTIKEL:
34212
Productomschrijving: 

Betreed het podium met ongeëvenaarde grandeur met onze indrukwekkende hoge buishoed van 24 cm, bekleed met weelderig zwart satijn! Deze hoed, verkrijgbaar in maat 58/59, voegt een vleugje mysterie en drama toe aan elke look, of je nu een meester-goochelaar bent die de trucs van de hand doet of een Victoriaanse gentleman die stijl en klasse uitstraalt.

Met een hoogte van maar liefst 24 cm is deze buishoed niet alleen een accessoire, maar een statement op zich. Het diepe zwart satijn creëert een perfect contrast tussen licht en schaduw, terwijl het je gezicht omhult met een aura van intrige en elegantie. Deze hoed is doordrenkt met de essentie van magie en nostalgie, en biedt een vleugje theater aan elke stap die je zet.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte hoofddeksel om je goocheltrucs te begeleiden of je innerlijke Victoriaanse heer wilt kanaliseren, deze hoge buishoed is het antwoord. De combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en tijdloze stijl maakt deze hoed een essentieel onderdeel van je garderobe voor speciale gelegenheden.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van verbluffende stijl en intrigerende magie. Bestel nu onze heel hoge buishoed en laat je persoonlijkheid schitteren met een dramatisch effect dat niet onopgemerkt zal blijven. Sta in het middelpunt van de aandacht met deze unieke hoed die geschiedenis en verbeelding samenbrengt!

 

 

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: