Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Charleston Pruik Oudroze Twenties

Titel:
20's Charleston Pruik Oudroze Twenties Marcel Wave

ARTIKEL:
72105
Productomschrijving: 

Ontdek onze schitterende Charleston Pruik in oudroze, perfect voor elke gelegenheid waar je wilt schitteren met een vleugje jaren '20 glamour! Onze pruik bootst de iconische Marcel Wave na, een geliefde haarsnit uit de Roaring Twenties die bekend staat om zijn elegante middenlijn en zachte krullen aan de zijkanten. Deze stijlvolle toevoeging aan ons assortiment combineert de tijdloze charme van de jaren '20 met een moderne twist, dankzij de unieke oudroze kleur die een eigentijdse flair geeft aan het klassieke ontwerp.

Deze pruik is niet alleen een perfecte keuze voor themafeesten en historische evenementen, maar ook een fantastische accessoire voor moderne fashionista's die hun look willen opfleuren met een stukje vintage chic. Het kapsel, ook gekend als de Marcel Wave, biedt een authentieke uitstraling die gegarandeerd hoofden doet draaien.

Bestel nu en geef je uitstraling een unieke touch met onze oudroze Charleston Pruik. Ervaar de perfecte combinatie van geschiedenis en hedendaagse mode met dit prachtige kapsel dat een hint van 2024 uitstraalt. Maak je klaar om te schitteren op je volgende speciale gelegenheid!

€ 18,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: