Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

vergrootglas detective plastic 24 cm

Titel:
vergrootglas detective plastic 24 cm

ARTIKEL:
51053
Productomschrijving: 

Ontdek een wereld van onderzoek en avontuur met ons handige Plastieken Vergrootglas. Dit accessoire is ideaal voor elke speurneus, detective of nieuwsgierige geest die op zoek is naar details die het blote oog niet kan zien.

Het Plastieken Vergrootglas is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die graag de mysteries van de wereld wil ontrafelen. Of je nu speelt als een jeugdige detective of gewoon de wereld om je heen beter wilt bekijken, dit vergrootglas biedt de perfecte vergroting om elk detail nauwkeurig te bestuderen.

Of je nu een kind bent dat avonturen beleeft in de achtertuin of een volwassene die graag nieuwsgierig blijft, dit plastieken vergrootglas is een geweldige metgezel. Neem het mee tijdens buitenavonturen, vakanties, wandelingen of zelfs gewoon thuis, en zie de wereld op een hele nieuwe manier.

Bestel nu ons Plastieken Vergrootglas en laat je innerlijke speurneus los. Dit accessoire voegt een vleugje avontuur toe aan je dagelijkse leven en maakt elk moment een kans om iets nieuws en interessants te ontdekken.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: