Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Top Hat Rood Glitter

Titel:
Top Hat Rood Glitter Burlesque

ARTIKEL:
0070J
Productomschrijving: 

Stap in de schijnwerpers met onze betoverende top hat op diadeem, doordrenkt met verleidelijke allure en sprankelende stijl! Dit is het perfecte accessoire om elke Burlesque, Moulin Rouge- of Glamour Look naar een hoger niveau te tillen.

Met een vleugje weelderige extravagantie is onze top hat op diadeem gedrapeerd in opvallend rood glitter, waardoor je glinstert en straalt bij elke beweging. Het zwarte satijnen lint dat het hoedje omringt, voegt een vleugje klassieke elegantie toe, terwijl de zwarte voile een vleugje mysterie en drama creëert.

Of je nu schittert op het podium, de ster bent van een burlesque show, of simpelweg wilt stralen op een glamoureus feest, deze top hat op diadeem is jouw geheime wapen. De combinatie van levendige kleuren, luxueuze afwerking en comfortabel draagcomfort maakt dit accessoire een onmisbare aanvulling op je collectie.

Grijp deze kans om je innerlijke diva te omarmen en jezelf onder te dompelen in de wereld van sprankelende glamour. Bestel nu onze verleidelijke top hat op diadeem en laat je betoverende stijl schitteren als nooit tevoren. Laat de spotlights op jou gericht zijn terwijl je straalt met ongeëvenaarde elegantie en allure!

€ 11,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: