Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Koperkleurige Broche steampunk Tandwiel

Titel:
Koperkleurige Broche steampunk Tandwiel

ARTIKEL:
53167
Productomschrijving: 

Stap binnen in de fascinerende wereld van steampunk-stijl met onze opmerkelijke koperkleurige steampunk broche. Met zijn gedurfde ontwerp en zorgvuldig vervaardigde details is deze broche een prachtige uitdrukking van vintage industrieel chic. Met een afmeting van 7,5 bij 8 cm is deze broche niet alleen een accessoire, maar een ware blikvanger die je look een onmiskenbare flair geeft.

De koperkleurige steampunk broche is geïnspireerd op het unieke karakter van de steampunk-esthetiek, waar technologie en stijl samenkomen. Met een opvallende assemblage van 6 verschillende tandwielen wordt een visueel meeslepend effect gecreëerd dat de aandacht trekt en bewondering oproept.

Of je nu een steampunk-liefhebber bent, een voorliefde hebt voor industriële details, of gewoon op zoek bent naar een accessoire dat je persoonlijke stijl benadrukt, deze koperkleurige broche biedt precies dat. Draag hem op je revers, sjaal, hoed of tas om je look te verheffen met een vleugje eigenzinnige elegantie.

Met zijn verfijnde koperkleur en precieze tandwielen ontwerp is deze broche een tijdloze aanvulling op je accessoirecollectie. De koperkleurige steampunk broche met 6 verschillende tandwielen van 7,5 bij 8 cm zal niet alleen je stijl definiëren, maar ook bewondering opwekken voor je unieke smaak en aandacht voor detail.

Voeg een vleugje intrigerende steampunk-stijl toe aan je ensemble met onze opvallende koperkleurige broche. Bestel vandaag nog en laat je persoonlijke stijl schitteren met dit prachtige accessoire dat stijlvol en onderscheidend is.

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: