Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ketting Steampunk Radar

Titel:
Koperkleurige Ketting Steampunk Radar

ARTIKEL:
53168
Productomschrijving: 

Voeg de finishing touch toe aan je Steampunk ensemble met onze opvallende Steampunk Halsketting met tandwieltjes. Dit unieke Steampunk juweel is vervaardigd met een koperkleurige ketting waar zes diverse koperkleurige radars aanhangen. Deze halsketting is niet alleen een accessoire, maar een waarlijk betoverend attribuut dat jouw Steampunk outfit naar nieuwe hoogten zal tillen.

De Steampunk Halsketting met tandwieltjes is een ode aan de retrofuturistische stijl die Steampunk kenmerkt. Met zijn koperkleurige elementen straalt het een tijdloze charme uit, terwijl de zorgvuldig geplaatste radars een technologisch tintje aan het juweel geven. Dit is de perfecte aanvulling om je look te verrijken met een vleugje industriële flair.

Of je nu een gepassioneerde Steampunk-fan bent, een liefhebber van vintage esthetiek, of gewoon op zoek bent naar een uniek accessoire om je stijl te accentueren, deze halsketting is de ideale keuze. Draag hem met trots en voeg een dosis van eigenzinnige persoonlijkheid toe aan elke gelegenheid.

Met de Steampunk Halsketting met tandwieltjes laat je jouw liefde voor Steampunk zien en geef je jouw outfit een authentieke touch. Bestel nu en maak je klaar om bewonderende blikken te ontvangen terwijl je jouw Steampunk look compleet maakt met dit prachtige en opvallende juweel.

 

 

 

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: