Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Reuzehamer Plastiek

Titel:
Reuzehamer Plastic used look

ARTIKEL:
55157
Productomschrijving: 

Betreed de arena van verbeelding en avontuur met onze indrukwekkende Reuzenhamer in plastic Used look. Deze reuzenhamer, compleet gemaakt van plastic, is een meesterwerk van detail en illusie. Met zijn houten handvat en zware metalen vierkante hamer, lijkt het alsof deze hamer al eeuwenlang over de slagvelden heeft geregeerd.  Deze hamer is ongeveer 52 cm totale lengte.

Het opvallende aan deze reuzenhamer is de zorgvuldige verouderde afwerking, waardoor het lijkt alsof hij de tand des tijds heeft doorstaan en al vele epische gevechten heeft geleverd. Geïnspireerd door de mythische hamer van Thor, straalt deze hamer kracht en macht uit, waardoor het een perfect accessoire is voor cosplay, kostuumfeesten, of gewoon voor een speels moment van verbeelding.

Stap in de schoenen van een legendarische krijger en laat jezelf domineren door de ontembare kracht van onze Reuzenhamer in plastic Used look. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de wereld verkent met dit epische wapen aan je zijde.

 

 

 

 

 

€ 6,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: