Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kaartspel Joker 12 kaarten Halloween

Titel:
Kaartspel Joker 12 Kaarten Halloween

ARTIKEL:
dub24255
Productomschrijving: 

Zoek je naar een uniek en duivels kaartspel om je Halloween feest op te smukken of om een episch Villain feestje te organiseren? Zoek niet verder! Ons Joker kaartspel met 12 speelkaarten is de perfecte keuze voor liefhebbers van de duistere kant van Gotham City.

Deze decoratiekaarten zijn geïnspireerd op de iconische Joker en belichamen zijn onvoorspelbare en mysterieuze stijl. Met gedurfde designs van doodskoppen met narrenmutsen, skeletten, Harlekijnen, en de herkenbare ruiten en harten, voeg je een vleugje duistere elegantie toe aan je feestdecoratie.

Elke kaart is een kunstwerk op zich, en ze meten royaal 20 op 11 cm, waardoor ze een opvallende aanvulling zijn op je feestdecor of een geweldig cadeau voor liefhebbers van The Joker en zijn wereld.

Of je nu van plan bent om een spannend kaartspel te spelen of gewoon je feestdecor naar een hoger niveau wilt tillen, deze Joker speelkaarten zijn een absolute must-have. Bestel vandaag nog en laat je gasten versteld staan van je duistere stijl en onmiskenbare flair voor villainous feestplezier!

Mis deze kans niet om een vleugje Gotham City's Joker toe te voegen aan je volgende evenement. Bestel nu en maak van je bijeenkomst een gedenkwaardige en duistere ervaring!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: