Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tijdelijke Tattoo Harlekino Girl

Titel:
Tijdelijke Tattoo Harlekino Girl

ARTIKEL:
15839
Productomschrijving: 

Durf anders te zijn met onze Tijdelijke Plaktattoo Harlekino Girl. Deze tijdelijke tattoo brengt de mysterieuze en rebelse sfeer van de vrouwelijke Harlekijn uit Gotham City tot leven. De tattoo bestaat uit verschillende symbolen, waaronder een Harlekino Sleeve, een schedel met Harlekijnmuts, haarlokken met kruisjes en de suggestieve tekst "Bye, bye". Het is de perfecte manier om jezelf te uiten en een vleugje ondeugendheid toe te voegen aan je look.

Waarom zou je onze Tijdelijke Plaktattoo Dangerous Girl kiezen?

  1. Unieke Harlekijnstijl: Deze tattoo laat je in de huid kruipen van de mysterieuze vrouwelijke Harlekijn en geeft je de kans om haar charme en eigenzinnigheid te omarmen.

  2. Eenvoudig aan te brengen: Het aanbrengen van de tattoo is eenvoudig dankzij water. Volg de instructies en creëer snel je eigen rebelse look.

  3. Gemakkelijk te verwijderen: Wanneer het tijd is om afscheid te nemen van je Dangerous Girl-look, kun je de tattoo moeiteloos verwijderen met alcohol of babyolie, zonder dat er resten achterblijven.

Stap uit je comfortzone en omarm de duisternis met onze Tijdelijke Plaktattoo Dangerous Girl. Of je nu een cosplay-avontuur wilt beleven, een fan bent van de Harlekijn of gewoon je eigen stijl wilt uitdrukken, deze tattoo biedt de perfecte mogelijkheid.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje rebellie toe aan je look!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: