Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tijdelijke Plaktattoo Mr. Joker

Titel:
Tijdelijke Plaktattoo Mr. Joker

ARTIKEL:
15840
Productomschrijving: 

Laat je innerlijke chaos los met onze Tijdelijke Plaktattoo Mr. Joker. Deze tijdelijke tattoo is een eerbetoon aan de krankzinnige figuur uit Gotham City en bevat verschillende symbolen die hem zo iconisch maken. De tattoo bevat een eeuwige glimlach, twee opvallende lippen, vleermuizen en diverse teksten zoals "Crazy Brain" en "Fun Game". Het is de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van de Joker.

Waarom zou je onze Tijdelijke Plaktattoo Mr. Joker kiezen?

  1. Iconische Joker Stijl: Met deze tattoo breng je de kenmerkende stijl van de Joker naar je eigen look, of je nu een fan bent van de stripverhalen, films of gewoon van een vleugje waanzin houdt.

  2. Eenvoudig aan te brengen: Dankzij het gebruik van water is het aanbrengen van de tattoo een fluitje van een cent. Volg eenvoudig de instructies en creëer in een handomdraai je eigen Joker-look.

  3. Gemakkelijk te verwijderen: Wanneer het tijd is om de chaos te beëindigen, kun je de tattoo moeiteloos verwijderen met alcohol of babyolie, zonder dat er resten achterblijven.

Laat je innerlijke Joker los en voeg een vleugje waanzin toe aan je stijl met onze Tijdelijke Plaktattoo Mr. Joker. Of je nu naar een cosplay-evenement gaat, een Joker-fan bent of gewoon een beetje plezier wilt hebben, deze tattoo is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog en transformeer jezelf in de Clown Prince of Crime!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: