Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Plaksteentjes Zwarte Non Halloween

Titel:
Plaksteentjes Zwarte Non Halloween

ARTIKEL:
15810
Productomschrijving: 

Laat je duistere kant zien met onze Plaksteentjes Zwarte Non. Deze intrigerende plaksteentjes voor het gezicht creëren een betoverend patroon rond de ogen, met kleine zwarte glittersteentjes in de vorm van tranen onder de ogen. Op het voorhoofd schittert een groot zwart kruis, wat een aura van mysterie en intrige toevoegt. Deze plaksteentjes zijn niet alleen perfect voor een bezeten non outfit, maar kunnen ook passend zijn voor andere demonische karakters, vooral tijdens Halloween.

Waarom zou je onze Plaksteentjes Zwarte Non kiezen?

  1. Duistere en Betoverende Stijl: Transformeer jezelf in een duistere en betoverende figuur met deze plaksteentjes, die een onheilspellend patroon creëren met zwarte tranen en een groot kruis.

  2. Veelzijdig voor Creatieve Looks: Deze plaksteentjes bieden veelzijdigheid voor creatieve expressie. Je kunt jezelf in verschillende demonische karakters veranderen en je eigen unieke verhaal vertellen.

  3. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen: Het aanbrengen van de plaksteentjes is eenvoudig en het verwijderen gaat zonder enig gedoe, zonder sporen achter te laten.

Betreed de duistere wereld met onze Plaksteentjes Zwarte Non. Of je nu naar een Halloweenfeest gaat, een rollenspel wilt spelen of gewoon je vrienden wilt verbazen met je onheilspellende uitstraling, deze plaksteentjes voegen een vleugje mysterie toe aan je look.

Bestel vandaag nog en laat je demonische kant vrij!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: