Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Wednesday Luxe Zwarte Vlechten

Titel:
Pruik Wednesday Luxe Zwarte Vlechten

ARTIKEL:
21183
Productomschrijving: 

Stap in de duistere en mysterieuze wereld van Wednesday Addams met onze Pruik Wednesday Zwart Luxe! Deze prachtige pruik is geïnspireerd op het iconische personage en biedt jou de kans om haar kenmerkende stijl te omarmen.

Deze pruik is diep zwart en voorzien van een middenstreep en froefroe, die Wednesday's karakteristieke look perfect vastlegt. Maar de echte blikvanger zijn de twee zijdelingse zwarte vlechten, die je onmiddellijk doen denken aan deze beroemde Addams Family-figuur.

Wat deze pruik nog specialer maakt, is dat deze verstelbaar is in maat met aanpasbare riempjes. Hierdoor kun je zeker zijn van een comfortabele pasvorm, ongeacht de grootte van je hoofd. De pruik is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden, zodat je keer op keer in de huid van Wednesday Addams kunt kruipen.

Of je nu van plan bent om te schitteren op een themafeest, cosplay-evenement of gewoon een vleugje duisternis wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, onze Pruik Wednesday Zwart Luxe is de perfecte keuze. Word de koningin van de macabere elegantie en laat je innerlijke Wednesday Addams los!

Wacht niet langer en verander je look met deze luxueuze pruik. Creëer een onvergetelijke indruk en omhels de charme van de duisternis met de Pruik Wednesday Zwart Luxe.

€ 28,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: