Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Staf Wijze Tovenaar Houtlook 170 cm Plastiek

Titel:
Staf Wijze Tovenaar Houtlook 170 cm Plastic

ARTIKEL:
16049
Productomschrijving: 

Betreed de magische wereld van tovenarij met onze indrukwekkende Wijze Tovenaar Staf in plastic! Met een hoogte van 170 cm is deze staf een opvallend accessoire dat precies lijkt te zijn gemaakt van hout, dankzij het gedetailleerde reliëf en de prachtige zwarte en bruine beschildering.

Waarom kiezen voor onze Wijze Tovenaar Staf?

  • Realistische houtlook: Het zorgvuldig vormgegeven ontwerp en de verfijnde details laten deze staf eruitzien als een authentiek houten kunstwerk.
  • Veelzijdig inzetbaar: Ideaal voor het completeren van je tovenaar personage of het naspelen van scènes uit je favoriete fantasy reeks.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig plastic voor een langdurig gebruik en plezier.
  • Indrukwekkende lengte: Met een hoogte van 170 cm voegt deze staf een indrukwekkend element toe aan je kostuum of cosplay.

Breng je favoriete tovenaar of fantasyfiguur tot leven met onze Wijze Tovenaar Staf. Met zijn meesterlijk vervaardigde houtachtige uitstraling zal deze staf de aandacht trekken en je karakter tot in de puntjes perfectioneren.

Haal nu deze magische staf in huis en laat je fantasie de vrije loop! Bestel vandaag nog en stap binnen in een wereld vol betovering en avontuur.

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: