Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Wandelstok met Drakenhoofd Plastiek 90 cm

Titel:
Wandelstok met drakenhoofd in plastiek 90 cm

ARTIKEL:
24372
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van mysterie en fantasie met onze opmerkelijke Plastic Wandelstok met Drakenhoofd! Met een indrukwekkende hoogte van 90 cm is deze wandelstok niet alleen een handig accessoire, maar ook een opvallend stuk dat je Halloween outfit, of je nu als mysterieuze kasteelheer of Dracula personage gaat, naar een hoger niveau tilt.

Het hoogtepunt van deze wandelstok is het prachtige blauwe drakenhoofd bovenaan, vervaardigd uit stevig plastic. De wandelstok is opgebouwd uit drie afzonderlijke stukken die gemakkelijk in elkaar kunnen worden geschroefd, wat het handig maakt voor opslag en transport.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte accessoire voor Halloween, een cosplay-evenement of gewoon om je eigen stijl te verfraaien, deze wandelstok past naadloos bij de gelegenheid en voegt een vleugje mysterie en allure toe aan je look.

Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden en je look te verbeteren met onze Plastic Wandelstok met Drakenhoofd. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: