Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Festival Kepie Steampunk Show Glitter

Titel:
Festival Kepie Steampunk Show Glitter

ARTIKEL:
34219
Productomschrijving: 

Maak een statement met onze zwarte glitter kepie, versierd met een zilverkleurige ster en goggles. Deze unieke kepie is perfect voor liefhebbers van steampunkstijl of de extravagante sfeer van Burning Man. Met zijn opvallende design en sprankelende details zal deze kepie zeker de aandacht trekken.

Onze zwarte glitter kepie is met zorg vervaardigd om zowel stijl als comfort te bieden. De zilverkleurige ster en goggles voegen een vleugje mysterie en avontuur toe aan je look. Het is een must-have accessoire voor liefhebbers van steampunk- en Burning Man-stijl, die graag hun eigen unieke en gedurfde statement willen maken.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte hoofddeksel voor een steampunk kostuum, je jezelf wilt onderscheiden op een Burning Man-evenement, of gewoon je eigen unieke look wilt creëren, deze zwarte glitter kepie met zilverkleurige ster en goggles is de ideale keuze. Het voegt een vleugje sprankeling en individualiteit toe aan je ensemble en laat je stralen met zelfvertrouwen.

Bestel vandaag nog je zwarte glitter kepie met zilverkleurige ster en goggles en maak je outfit compleet! Met onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat je snel kunt genieten van dit opvallende accessoire. Voeg een vleugje steampunkstijl of Burning Man-sfeer toe aan je look met onze kepie in zwarte glitter. Bestel nu en laat je persoonlijkheid stralen!

€ 49,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: