Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Dames Ombre Paars Blauw Siska

Titel:
Pruik Dames Sluik Middenstreep Ombre Paars Blauw Siska

ARTIKEL:
21108
Productomschrijving: 

Ontdek de betoverende charme van onze Dames Pruik Sluik Middenstreep Ombre Paars Blauw! Deze prachtige pruik betovert met haar vloeiende overgang van levendig paars naar dromerig blauw aan de uiteinden. Gemaakt met een verstelbaar ontwerp en wasbare eigenschappen, biedt deze pruik niet alleen een betoverende uitstraling, maar ook ultiem comfort en gemak.

Geniet van de sublieme matte kwaliteit die deze pruik te bieden heeft, waardoor je er altijd moeiteloos chic uitziet. Of je nu de stralende ster van een festival wilt zijn of een vleugje hippie-charme aan je personage wilt toevoegen, deze pastelkleurige pruik is jouw ultieme metgezel.

Laat je innerlijke schoonheid stralen en omarm de veelzijdigheid van deze prachtige damespruik. Met zijn verleidelijke kleurovergang en aanpasbaarheid, zal deze pruik je verbeelding prikkelen en je laten schitteren waar je ook gaat. Versier je wereld met een vleugje magie - bestel vandaag nog onze Dames Pruik Sluik Middenstreep Ombre Paars Blauw en omarm je unieke stijl met vertrouwen!

€ 25,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: