Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Steampunk Goggle éénoog

Titel:
Steampunk Goggle éénoog

ARTIKEL:
30356
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje Steampunk flair toe aan je look met onze opvallende Steampunk Goggle voor één oog. Deze unieke bril, uitgevoerd in een rijke koperkleur en bevestigd aan een zwarte rekker, is de ultieme accessoire om je Steampunk stijl te accentueren en je outfit te verrijken.

De Steampunk Goggle voor één oog is een eerbetoon aan de retrofuturistische esthetiek die Steampunk zo kenmerkt. Met zijn glanzende koperkleurige afwerking voegt hij een vleugje industriële charme toe aan je ensemble, terwijl de zwarte rekker zorgt voor een comfortabele en verstelbare pasvorm.

Deze bril is ontworpen om je look naar nieuwe hoogten te tillen, of je nu een Steampunk liefhebber bent die zijn outfit wil vervolmaken, een cosplay-enthousiasteling op zoek naar authenticiteit, of gewoon iemand die houdt van unieke accessoires.

Met de Steampunk Goggle voor één oog maak je een statement en laat je je passie voor Steampunk zien. Voeg dit opvallende en modieuze accessoire toe aan je collectie en ervaar de kracht van de Steampunk stijl op een geheel nieuwe manier. Bestel nu en breng je Steampunk look naar een hoger niveau met deze prachtige en onderscheidende bril.

 

 

€ 6,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: