Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoed Voodoo Petit

Titel:
Hoedje Voodoo Petit Skull and Bones

ARTIKEL:
76135
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje duistere elegantie toe aan je outfit met ons Zwarte Buishoedje op Diadeem met kleine botten, veren en een klein doodskopje. Dit betoverende hoedje op een diadeem is perfect voor thema's zoals voodoo of Day of the Dead en geeft je look direct een mysterieuze en intrigerende uitstraling.

Ons Zwart Buishoedje op Diadeem is gemaakt van hoogwaardig zwart materiaal en is gedecoreerd met kleine botten, veren en een klein doodskopje in het midden. Het hoedje op de diadeem biedt een comfortabele pasvorm en kan eenvoudig in je haar worden geplaatst voor een moeiteloze en opvallende look.

Of je nu deelneemt aan een themafeest, een Halloween-evenement bijwoont of gewoon je eigen unieke en duistere stijl wilt creëren, ons Zwarte Buishoedje op Diadeem is een must-have accessoire. Laat je inspireren door de mysterieuze wereld van voodoo en Day of the Dead en laat zien dat je klaar bent om de aandacht te trekken met je betoverende uitstraling.

Bestel vandaag nog je Zwarte Buishoedje op Diadeem met kleine botten, veren en een klein doodskopje en maak je klaar om de duistere kant van de themafeesten te verkennen. Voeg een vleugje mysterie en intrige toe aan je look en laat zien dat je klaar bent om je onder te dompelen in de bovennatuurlijke wereld. Met dit hoedje op diadeem ben je verzekerd van een onvergetelijke en enigmatische verschijning

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: