Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Steampunk Kraag Beige

Titel:
Steampunk Kraag Beige Victoriaanse Gentleman

ARTIKEL:
17896
Productomschrijving: 

Verrijk je Steampunk look of beleef de allure van een Victoriaanse Gentleman met onze prachtige Ecru Hoge Kraag, ook wel bekend als een Bef of Jabot. Deze opvallende kraag voegt een vleugje elegantie en historische charme toe aan je outfit met zijn gelaagde ontwerp en koperkleurige knopen.

De Ecru Hoge Kraag is een waar kunstwerk van stijl, met zijn verschillende lagen en decoratieve details. Drie koperkleurige knopen fungeren als opvallende accenten op deze kraag, terwijl de gelaagde rushes een extra dimensie van verfijning toevoegen.

Of je nu een liefhebber bent van Steampunk esthetiek of een voorkeur hebt voor de klassieke charme van de Victoriaanse Gentleman stijl, deze kraag is de perfecte finishing touch voor je outfit. Draag hem met trots om je persoonlijke stijl te onderstrepen en bewonderende blikken te ontvangen.

De Ecru Hoge Kraag is een tijdloze toevoeging aan je garderobe, geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Voeg een vleugje nostalgie en distinctie toe aan je look met dit prachtige accessoire dat zowel Steampunk-fans als liefhebbers van vintage mode zal bekoren.

Bestel nu en beleef de gratie van vroegere tijden met onze Ecru Hoge Kraag. Een must-have voor liefhebbers van historische stijl en Steampunk verfijning.

 

 

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: