Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ooglap piraat Doodskop Strass

Titel:
Ooglap piraat Doodskop Strass

ARTIKEL:
50685
Productomschrijving: 

Ontketen je innerlijke piraat met ons Zwarte Satijnen Ooglapje met Doodskop in Strass!

Ahoy, avonturiers! Ben jij klaar om de wereld te veroveren met een vleugje piratencharme? Met ons Zwarte Satijnen Ooglapje met Doodskop in Strass voeg je een sprankelend detail toe aan je piratenoutfit, waardoor je eruitziet als een echte zeerover van de zeven zeeën.

Dit ooglapje is vervaardigd van hoogwaardig zwart satijn en versierd met een verbluffende doodskop, compleet met kleine diamantjes voor een extra dosis glans en allure. Het rekkertje zorgt voor een comfortabele pasvorm, zodat je zonder zorgen op avontuur kunt gaan en de wereld kunt veroveren met je piratencharme.

Of je nu op zoek bent naar verborgen schatten, vecht tegen vijandige schepen of gewoon indruk wilt maken op het volgende piratenfeestje, ons Zwarte Satijnen Ooglapje met Doodskop in Strass zal zeker de aandacht trekken en je laten stralen als de gevreesde kapitein van de oceaan.

Bestel vandaag nog jouw Zwarte Satijnen Ooglapje met Doodskop in Strass en laat je innerlijke piraat vrij. Want met dit ooglapje ben jij niet zomaar een piraat, maar een onverschrokken avonturier die klaar is om de wereld te veroveren!

€ 2,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: