Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ooglapje Piraat Dame Skull

Titel:
Ooglapje Piraat Dame Skull Frivool

ARTIKEL:
84794
Productomschrijving: 

Op zoek naar een piraten ooglapje dat je piratenlook een vleugje elegantie en romantiek geeft? Ontdek ons Piraten Ooglapje met Kant en Veertjes! Dit verfijnde rode ooglapje is afgewerkt met zwarte kant, een subtiele gouden mini skull en elegante zwarte veertjes, waardoor het een perfecte aanvulling is voor de meer verfijnde en romantische piratenstijl.

Het Piraten Ooglapje met Kant en Veertjes is ontworpen om zowel stoerheid als verfijning te combineren, en het is ideaal voor verschillende gelegenheden:

  1. Piraatkostuums: Geef je piraatkostuum een uniek en stijlvol accent met dit ooglapje voor themafeesten, carnaval of piratenfestivals.

  2. Romantische Piraten: Creëer een romantische piratenlook voor rollenspellen, fotoshoots of thematische evenementen waarin je je als een avontuurlijke en charismatische piraat wilt presenteren.

  3. Bruiloften en Speciale Gelegenheden: Voeg een onverwacht en verfijnd element toe aan bruiloften of speciale gelegenheden met een piratenthema, waar dit ooglapje een uniek accessoire kan zijn.

  4. Fotografie en Kunstprojecten: Dit ooglapje kan dienen als een artistiek rekwisiet voor fotografie- en kunstprojecten waarin de elegantie van piraten wordt benadrukt.

Dit Piraten Ooglapje met Kant en Veertjes biedt de perfecte balans tussen stoerheid en verfijning, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor piratenliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een romantische touch of gewoon een opvallend piratenaccent wilt, dit ooglapje zal zeker de aandacht trekken en je een onderscheidende uitstraling geven. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren in je verfijnde piratenlook!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: