Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Ketting Kant Steampunk Radar

Titel:
Choker Ketting Kant Steampunk Radar

ARTIKEL:
42366
Productomschrijving: 

Verrijk je Steampunk look met onze betoverende Steampunk Choker Ketting, een symbool van elegantie en industrial chic. Deze choker is vervaardigd uit verfijnde zwarte kant en is verfraaid met een diepzwarte steen vooraan. De ware magie zit in de vele Steampunk Gear-details, waaronder radars en kettingen, die dit accessoire tot een perfecte aanvulling maken voor je stijl.

De Elegante Steampunk Choker Ketting is een weergave van tijdloze stijl en avant-garde design. Het fijne zwarte kant creëert een intrigerend contrast met de duistere steen, terwijl de Steampunk Gear-elementen een uniek en opvallend karakter toevoegen aan de choker. Deze ketting is ontworpen om je look naar nieuwe hoogten te tillen.

Of je nu een fervente Steampunk-fan bent of gewoon een liefhebber van uitgesproken en stijlvolle accessoires, deze choker zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Het voegt een vleugje mysterie en innovatie toe aan elke outfit en gelegenheid, van Steampunk-events tot themafeesten en meer.

Draag de Elegante Steampunk Choker Ketting met trots en straal verfijning uit terwijl je je liefde voor het Steampunk genre tentoonspreidt. Bestel nu en voeg een unieke dimensie toe aan je stijl met dit prachtige accessoire dat zowel tijdloos als eigentijds is.

€ 12,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: