Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Krullen Bruin Piraat Kapitein

Titel:
Pruik Krullen Bruin Piraat Kapitein

ARTIKEL:
6200H
Productomschrijving: 

Transformeer naar de legendarische Kapitein Haak met onze Bruine Krullen Pruik voor Piraat!

Ahoy, avonturiers! Betreed de wereld van piraten en zeerovers met onze indrukwekkende Bruine Krullen Pruik, geïnspireerd door het iconische personage van de beruchte Kapitein Haak. Deze pruik is een eerbetoon aan de legendarische slechterik en is perfect voor wie op zoek is naar een authentieke piratenlook voor allerlei gelegenheden.

Met zijn lange, bruine krullen en bijgevoegde snor en sik, zal deze pruik je direct transformeren in een angstaanjagende kapitein van de zeven zeeën. Of je nu een kostuumfeest bijwoont, een theatervoorstelling opvoert of gewoon op zoek bent naar een unieke vermomming voor Halloween, onze Bruine Krullen Pruik voor Piraat zal zeker de show stelen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfortabel dragen, zorgt deze pruik ervoor dat je er niet alleen uitziet als Kapitein Haak, maar je ook zo voelt terwijl je de wereld van piraterij verkent.

Bestel vandaag nog jouw Bruine Krullen Pruik voor Piraat en maak je klaar om de leiding te nemen als de meest gevreesde kapitein van de zeeën. Met deze pruik aan je zijde, ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt!

 

 

 

 

 

€ 17,51

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: