Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piratenvlag Nylon met Skull

Titel:
Piratenvlag Nylon met skull

ARTIKEL:
43137
Productomschrijving: 

Vaar onder de vlag van de piraten met onze Piratenvlag in Nylon met Skull!

Ahoy, matrozen! Zet koers naar avontuur en laat je piratenhart spreken met onze indrukwekkende Piratenvlag in Nylon met Skull. Deze zwarte nylon vlag, met afmetingen van 55 bij 86 cm, is voorzien van een gedurfde, witte doodskop in het midden, compleet met een stoere rode bandana en een mysterieus zwart ooglapje.

Of je nu op zoek bent naar een opvallende toevoeging aan je piratenfeestdecoratie, een unieke finishing touch voor je piratenkostuum, of gewoon een vleugje piratencharme wilt toevoegen aan je huis of tuin, onze Piratenvlag in Nylon met Skull zal zeker de aandacht trekken.

Gemaakt van duurzaam nylon, is deze vlag bestand tegen de elementen, waardoor hij ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik. Hang hem op aan je mast, aan de muur of zelfs aan de achterkant van je schip en laat zien dat je een ware piraat bent!

Bestel vandaag nog jouw Piratenvlag in Nylon met Skull en laat de wereld zien dat je klaar bent om de zeven zeeën te veroveren onder de vlag van de piraten. Met deze vlag aan je zijde, ben je gegarandeerd klaar voor avontuur!

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: