Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Elegant Piraten Hoedje op Diadeem

Titel:
Elegant Piraten Hoedje op Diadeem

ARTIKEL:
18741
Productomschrijving: 

Dit verleidelijke piratenhoedje op een diadeem combineert speelse elegantie met een vleugje piratenavontuur. Het hoedje is ontworpen in een steekmodel dat is verfraaid met schitterende rode pailletten, die elke beweging vangen en je laten stralen als een ware Piraat van de zee. Aan de voorkant van het hoedje prijkt een kleine schedel, waardoor het piratenthema subtiel wordt benadrukt.

Om de look compleet te maken, onderaan het hoedje zit een rood wit gestreept lint, wat een knipoog geeft naar het klassieke piratenmotief. Dit lint zorgt voor een scherp contrast en voegt een vleugje ondeugendheid toe aan de toch al verleidelijke uitstraling van het hoedje. Door de diadeem blijft het hoedje stevig op zijn plaats zitten, zodat je vrij kunt bewegen en dansen terwijl je de aandacht trekt van iedereen om je heen.

Dit mini hoedje op diadeem is perfect voor themafeesten, kostuumfeestjes of elke gelegenheid waarop je wilt schitteren met een sexy vrouwelijke twist aan het piratenimago. Het straalt zelfvertrouwen en charisma uit, terwijl het toch de speelse en avontuurlijke geest van de piratenwereld omarmt.

€ 5,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: