Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Clown Latex met uitgesneden mond

Titel:
Masker Clown Latex met uitgesneden mond

ARTIKEL:
7022503
Productomschrijving: 

Op zoek naar een clownsmasker dat zowel intrigerend als realistisch is? Ontdek ons Latex masker van Clown met uitgesneden mond! Dit masker biedt een nauwsluitende pasvorm, waardoor het een buitengewoon realistisch effect creëert. Met een wit latex masker, blauwe accenten rond de mond en ogen, opvallend oranje gestileerd haar van latex en de typerende rode clownsmond en rode neus, is dit masker een meesterwerk van detail en design.

Deze unieke creatie speelt met de grens tussen schattig en angstaanjagend, waardoor het lastig is om te bepalen of je het juist lief of eng moet vinden. Dat maakt het perfect voor verschillende doeleinden:

  1. Halloween: Maak een indrukwekkende en enigszins verontrustende entree op Halloween-feesten of evenementen. Dit masker zal zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn.

  2. Theater en Podium: Gebruik dit masker voor theaterproducties, optredens, of toneelstukken waarin een clown een rol speelt. Het realisme zal het publiek verbazen.

  3. Fotografie en Kunstprojecten: Dit masker is een opvallende rekwisiet voor fotografie- en kunstprojecten, waarbij je de kijker kunt verrassen en intrigeren.

  4. Themafeesten: Voeg een vleugje mysterie en originaliteit toe aan themafeesten met een clownsthema.

Dit Latex masker van Clown met uitgesneden mond biedt een opvallende en onvoorspelbare look. Of je het nu beschouwt als lief of angstaanjagend, één ding is zeker: het zal je onderscheiden van de massa en een blijvende indruk achterlaten. Durf jij deze clownsmystiek te omarmen? Bestel vandaag nog en maak je klaar om de schijnwerpers te stelen met dit intrigerende masker!

€ 28,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: