Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zilverkleurig Steampunk Masker Robot

Titel:
Zilverkleurig Steampunk Masker Robot

ARTIKEL:
38902V
Productomschrijving: 

Uniek Zilverkleurig Steampunk Masker Robot - Voor een Onvergetelijke Steampunk Look!

Laat je fantasie de vrije loop en stap in de spannende wereld van Steampunk met ons Zilverkleurige Steampunk Masker Robot. Dit intrigerende masker bedekt je volledige gezicht en is rijkelijk versierd met kenmerkende zilverkleurige Goggles, een gasmaker, radartjes en een schat aan andere typische Steampunk gear in zilver. Dit is niet zomaar een masker; het is een statement dat je verandert in een futuristisch personage uit een andere tijd.

Kenmerken:

  • Gedetailleerd ontwerp: Ons zilverkleurige masker is met zorg vervaardigd en bevat alle Steampunk-elementen die je nodig hebt voor een overtuigende look.
  • Comfortabel en verstelbaar: Met een stevige rekker aan de achterkant past dit masker zich moeiteloos aan verschillende hoofdmaten aan, zodat je je comfortabel voelt terwijl je de wereld van Steampunk verkent.
  • Veelzijdig te dragen: Dit masker is ideaal voor industriele personages, robotkostuums, futuristische avonturen, themafeesten en meer.

Geef je creativiteit de vrije loop en onderscheid jezelf met ons Zilverkleurige Steampunk Masker Robot. Dit is jouw kans om een onvergetelijke indruk achter te laten op elk evenement en een gespreksonderwerp te zijn waar je ook gaat.

Bestel vandaag nog en betreed de unieke wereld van Steampunk met stijl en zelfvertrouwen. Maak je klaar voor een avontuur vol mysterie en verbeelding!

€ 39,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: