Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Halfmasker Skull met bloemen

Titel:
Halfmasker Sugar Skull met bloemen

ARTIKEL:
38737
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar het perfecte accessoire om je Day of the Dead look compleet te maken of om je Halloween-evenement te decoreren? Zoek niet verder! Ons Halfmasker Doodskop Day of the Dead is een meesterwerk van vakmanschap, met oog voor detail en verbluffende ontwerpelementen.

Dit halfmasker is voorzien van zes prachtige dieprode bloemen bovenop, wat een opvallend en elegant accent toevoegt. Het masker zelf is versierd met prachtig geborduurde bloemen en rode glitter rond de ogen, waardoor het een schitterende en feestelijke uitstraling krijgt. Bovendien zijn er sierlijke lijnen op het masker getekend, die de algehele esthetiek versterken.

Of je nu van plan bent om in stijl te verschijnen op een Day of the Dead viering of je Halloween-evenement wilt verfraaien, ons Halfmasker Doodskop Day of the Dead is de perfecte keuze. Het biedt de ideale mix van elegantie en mysterie voor elke gelegenheid.

Mis deze kans niet om indruk te maken en bestel vandaag nog dit prachtige masker om je look te voltooien of je evenement te laten stralen. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan met dit unieke stuk!

€ 35,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: