Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Bezeten Gezicht Pop Voodoo

Titel:
Masker Bezeten Gezicht Pop Voodoo

ARTIKEL:
38764
Productomschrijving: 

Betreed de mysterieuze wereld van Voodoo met ons Bezeten Poppengezicht Voodoo Masker. Dit volledig bedekkende beige masker is met de hand vervaardigd en beschilderd met een oude techniek om een angstaanjagend poppengezicht te creëren. Met een groot zwart kruis op het voorhoofd en zwarte tranen rond de ogen, is dit masker een essentieel accessoire voor elke Voodoo-sessie of horrorpoppenkostuum.

Dit bezeten poppengezichtmasker is gemaakt van duurzaam hard plastic en heeft stevige elastische banden aan de achterkant om ervoor te zorgen dat het veilig op zijn plaats blijft tijdens je avonturen in de wereld van het bovennatuurlijke. Of je nu van plan bent om het te dragen voor Halloween, een themafeest of een Voodoo-ritueel, dit masker zal zeker indruk maken en angst inboezemen.

Haal vandaag nog dit Masker Bezeten Poppengezicht Voodoo in huis en dompel jezelf onder in de duistere sfeer van Voodoo. Wees er snel bij, want dit masker is de perfecte aanvulling op je enge poppenkostuum en zal snel uitverkocht zijn!

€ 15,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: