Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Lopend 20 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Lopend 20 ml

ARTIKEL:
SU139-04
Productomschrijving: 

Breng je creatieve projecten tot leven met ons Helder Vals Bloed Lopend van 20 ml! Dit vloeibare kunstbloed voegt een indrukwekkend realistisch element toe aan je artistieke uitingen. In tegenstelling tot dik bloed, is dit bloed zeer vloeibaar, waardoor het ideaal is om een stroom van bloed over de huid te creëren of om dramatische bloedspetters op je kostuum te maken (breng wat bloed aan op een penseel en sla het tegen je hand boven je kledingstuk).

Het aanbrengen is eenvoudig, direct vanuit het flesje. En als je fijnere details wilt perfectioneren, kun je met gemak uitvegen met een penseel of een stoppelspons. Hoewel dit type bloed minder geschikt is voor het simuleren van wonden, is het perfect voor effecten met overvloedig bloed of om dramatische bloedaccenten op kleding te creëren.

Dit veelzijdige bloed is gemakkelijk te verwijderen met water en zeep, en over het algemeen uitwasbaar uit kleding. Toch raden we aan voorzichtig te zijn bij het gebruik op je favoriete witte shirt ;-).

Gebruik theaterbloed of nepbloed in je projecten om een extra dosis realisme toe te voegen aan je speciale effecten. Of het nu voor Halloween, theater of creatieve fotoshoots is, ons Helder Vals Bloed Lopend is jouw sleutel tot het creëren van verbluffende, bloederige effecten.

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: