Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tijdelijke Plaktattoo Sugar Skull

Titel:
Tijdelijke Plaktattoo Sugar Skull

ARTIKEL:
15835
Productomschrijving: 

Breng de mystiek van de "Day of the Dead" tot leven met onze Tijdelijke Plaktattoo Sugar Skull. Deze tijdelijke tattoo is ontworpen om je gezicht te transformeren in een authentieke Sugar Skull, compleet met intrigerende motieven. Het aanbrengen is eenvoudig met water, en verwijderen is net zo moeiteloos met behulp van babyolie of alcohol.

Waarom zou je onze Tijdelijke Plaktattoo Sugar Skull kiezen?

  1. Day of the Dead Stijl: Stap in de kleurrijke en betekenisvolle wereld van de "Day of the Dead" met deze prachtige Sugar Skull-tattoo. Het is een eerbetoon aan de Mexicaanse traditie van het herdenken van overleden dierbaren.

  2. Veelzijdig en Creatief: Deze tattoo biedt talloze mogelijkheden voor creativiteit. Je kunt je gezicht in een unieke Sugar Skull omtoveren en je eigen interpretatie toevoegen.

  3. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen: Met de gebruiksvriendelijke instructies is het aanbrengen van de tattoo een fluitje van een cent. En wanneer je je look wilt veranderen, is verwijderen net zo gemakkelijk zonder dat er resten achterblijven.

Laat je creativiteit de vrije loop en omarm de schoonheid en betekenis achter de Sugar Skull-traditie met onze Tijdelijke Plaktattoo Sugar Skull. Of je nu een speciaal evenement bijwoont, een eerbetoon wilt brengen aan geliefden of gewoon je eigen unieke stijl wilt uiten, deze tattoo biedt de perfecte gelegenheid.

Bestel vandaag nog en breng de "Day of the Dead" tot leven op je eigen manier!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: