Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Horror Clown Classic

Titel:
Latexmasker Horror Clown Classic

ARTIKEL:
27211
Productomschrijving: 

Op zoek naar het ultieme angstaanjagende clownsmasker om iedereen de stuipen op het lijf te jagen? Ontdek ons Latex Horror Clown Masker! Dit macabere meesterwerk van latex brengt de duistere kant van clowns tot leven met een brede mond vol vuurrode lippen en angstaanjagende tanden, een rode neus en sinistere blauwe vlammen rond de ogen. Het masker wordt bekroond met een klein plukje latex haar op een kale kop, waardoor het de ultieme horrorclownlook krijgt.

Dit Latex Horror Clown Masker is ontworpen om de rillingen over je rug te laten lopen en iedereen in je omgeving de stuipen op het lijf te jagen. Het is perfect voor verschillende angstaanjagende doeleinden:

  1. Halloween: Maak een verpletterende indruk op Halloween-feesten, trick-or-treat-evenementen of schriktochten als de meest gevreesde crimiclown.

  2. Schriktochten: Dit masker is een must-have voor schriktochten en spookhuizen, waar het gegarandeerd angst en opwinding zal veroorzaken.

  3. Horrorfilms en -fotografie: Als je betrokken bent bij horrorfilmproductie of fotograferen, zal dit masker een geweldige aanvulling zijn op je enge rekwisieten.

  4. Themafeesten: Voeg een vleugje terreur toe aan themafeesten waar een horrorclown welkom is.

Dit Latex Horror Clown Masker is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een intens en huiveringwekkend effect. Het zal je in een oogwenk veranderen in de nachtmerrie van iedereen. Durf jij het aan om de angstaanjagende rol van horrorclown op je te nemen? Bestel vandaag nog en maak je klaar om de schrik van de avond te worden!

€ 28,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: