Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar

Titel:
Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar

ARTIKEL:
17313
Productomschrijving: 

Voeg een dosis humor en originaliteit toe aan je Western themafeest met onze Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar! Dit grappige accessoire is perfect voor iedereen die zich wil verkleden als een typische gevangene, zoals De Daltons uit Lucky Luke. De opblaasbare bol aan het been geeft de indruk van immense zwaarte en garandeert dat de gevangene absoluut niet kan ontsnappen!

Kenmerken:

  • Grappig en uniek: Onze Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar voegt een komisch element toe aan je Western kostuum, waardoor je zeker de lachspieren van de feestgangers zult prikkelen.

  • Gemakkelijk opblaasbaar: Met een handige luchtpomp kun je deze bol aan het been snel en eenvoudig opblazen, zodat je snel klaar bent voor het feest.

  • Realistisch uiterlijk: Het ontwerp van de bol geeft de indruk van immense zwaarte, precies zoals je zou verwachten bij een gevangene die vastberaden is om niet te ontsnappen.

  • Universele pasvorm: Dit accessoire past bij elk gestreept gevangenis kostuum en voegt een leuke twist toe aan je outfit.

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een komische noot toe aan je Western-vermomming met onze Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar!

Koop nu en maak van je feest een lachfestijn!  Wacht niet langer! Met onze Bol aan Been Gevangene Opblaasbaar zul je zeker de aandacht trekken op elk feest en een glimlach op ieders gezicht toveren. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke tijd!

€ 8,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: