Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Weerwolf Tanden in Plastic

Titel:
Weerwolf Tanden in Plastic Halloween

ARTIKEL:
34092
Productomschrijving: 

Wil je de transformatie ondergaan naar een angstaanjagende weerwolf? Onze Weerwolf Tanden in plastic zijn de ideale keuze! Met deze set ontvang je een bovengebit met enkele kleine voortanden en twee opvallende grotere hoektanden. Om ervoor te zorgen dat ze stevig blijven zitten, is lijmpasta inbegrepen, die je eenvoudig moet verwarmen voor een goede bevestiging.

Deze Weerwolf Tanden zijn een betaalbare en gemakkelijke manier om jezelf om te toveren in een weerwolf voor Halloween, een themafeest of gewoon voor de lol. Het bovengebit is ontworpen voor maximaal comfort en past comfortabel op je tanden.

Met de inbegrepen lijmpasta blijven deze weerwolf tanden stevig op hun plaats, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verschuiven tijdens je transformatie. Het resultaat is een indrukwekkende en angstaanjagende weerwolflook die zeker de aandacht zal trekken.

Maak je klaar om te huilen naar de maan en heers over de nacht met onze Weerwolf Tanden in plastic. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijke metamorfose in een weerwolf met deze betaalbare en hoogwaardige tanden!"

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: