Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Lopend 50 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Lopend 50 ml

ARTIKEL:
SU139-04.1
Productomschrijving: 

Laat je artistieke projecten tot leven komen met ons Helder Vals Bloed Lopend van 50 ml! Dit royale flesje bevat vloeibaar kunstbloed dat een overtuigend realistisch element aan je creaties toevoegt. In tegenstelling tot dik bloed, is dit bloed bijzonder vloeibaar, waardoor het ideaal is voor het creëren van een gestage stroom van bloed over de huid of om dramatische bloedspetters op je kostuum te genereren (eenvoudigweg een penseel met bloed tegen je hand slaan boven je kledingstuk).

Aanbrengen is moeiteloos, rechtstreeks vanuit het handige flesje. Als je precisie en details wilt verfijnen, kun je gemakkelijk uitwerken met een penseel of een stoppelspons. Hoewel dit type bloed minder geschikt is voor wonden, leent het zich uitstekend voor effecten met overvloedig bloed of dramatische bloedaccenten op kleding.

Ons veelzijdige Helder Vals Bloed Lopend is eenvoudig te verwijderen met water en zeep en is doorgaans uitwasbaar uit kleding. We raden echter aan voorzichtig te zijn bij het gebruik op je geliefde witte shirt ;-).

Voeg theaterbloed of nepbloed toe aan je projecten voor een extra dosis geloofwaardigheid en realisme. Of het nu voor Halloween, theaterproducties of spannende fotoshoots is, ons Helder Vals Bloed Lopend in dit royale flesje van 50 ml is je geheime wapen voor indrukwekkende, bloederige effecten.

€ 8,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: