Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zombie Tanden Plastiek Halloween

Titel:
Zombie Tanden Plastiek Halloween

ARTIKEL:
34093
Productomschrijving: 

Wil je de lugubere uitstraling van een zombie omarmen? Onze Zombie Tanden in plastic bieden de perfecte oplossing! Deze set bevat een bovengebit met verkleurde en rotte tanden, waarmee je moeiteloos de zombie-look kunt bereiken die je zoekt. Lijmpasta is inbegrepen en dient verwarmd te worden voor een stevige bevestiging.

Met deze Zombie Tanden kun je snel en eenvoudig transformeren in een angstaanjagende zombie voor Halloween, een horrorfeest, of elk ander griezelig evenement. De verkleurde rotte tanden voegen een extra laag van realisme toe aan je zombie-uitstraling.

Dankzij de inbegrepen lijmpasta blijven deze Zombie Tanden goed op hun plaats zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verschuiven tijdens je transformatie. Het bovengebit is ontworpen voor maximaal comfort en past gemakkelijk over je eigen tanden.

Bereid je voor op een nacht vol gruwel en chaos met onze Zombie Tanden in plastic. Bestel vandaag nog en creëer een onvergetelijke zombie-look met deze betaalbare en hoogwaardige tanden!

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: