Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

heksenketel Plastic 25 cm

Titel:
heksenketel Plastic 25 cm

ARTIKEL:
74638
Productomschrijving: 

Maak je Halloween nacht extra betoverend met onze plastieken heksenketel met een royale diameter van 25 cm. Deze heksenketel is niet alleen perfect om snoep in te verzamelen tijdens trick-or-treat avonturen, maar het is ook een ideale decoratie om de sfeer te versterken op jouw Halloween feest.

Onze plastieken heksenketel brengt de mystiek van Halloween tot leven. Het duurzame en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk voor kinderen om hun snoep en lekkernijen te verzamelen terwijl ze langs de deuren gaan. De gedetailleerde afwerking en de spookachtige uitstraling van de ketel zullen ook dienen als een prachtige aanvulling op jouw Halloweendecoratie.

Gebruik deze heksenketel:

  1. Trick-or-Treat: Laat kinderen hun snoep in stijl verzamelen tijdens hun avontuur door de buurt.

  2. Halloween Feest: Voeg een extra vleugje magie toe aan jouw Halloween decor met deze ketel als opvallend middelpunt.

  3. Fotomomenten: Creëer gedenkwaardige foto's met deze ketel als achtergronddecor.

Onze 25 cm plastieken heksenketel is niet alleen functioneel maar ook een geweldige aanvulling op de Halloween sfeer. Zorg ervoor dat je er een paar hebt om de spookachtige stemming te verhogen tijdens deze griezelige tijd van het jaar.

Maak van Halloween een onvergetelijk festijn voor kinderen en volwassenen met deze heksenketel. Bestel de jouwe vandaag nog en breng een extra dosis magie in je Halloween vieringen!

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: