Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Duivel

Titel:
Halfmasker Duivel in harde plastiek

ARTIKEL:
388
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van duisternis en verleiding met ons Halfmasker Duivel in stevig plastic! Dit intrigerende masker is ontworpen om het halve gezicht van een angstaanjagende duivel te representeren, met grote zijwaartse hoorns die onmiddellijk de aandacht trekken. Het beste van alles is dat dit masker ongelooflijk comfortabel is, want het laat je mond vrij terwijl je toch het volledige effect van een duivels gezicht behoudt.

Dit Duivelmasker is gemaakt van duurzaam hard plastic en heeft een stevige elastische band aan de achterkant om ervoor te zorgen dat het veilig op zijn plaats blijft tijdens al je duivelse avonturen. Of je nu van plan bent om het te dragen voor Halloween, een kostuumfeest of een bijeenkomst van donkere demonen, dit masker zal zeker indruk maken en een verontrustende sfeer creëren.

Voeg vandaag nog dit Halfmasker Duivel in hard plastic toe aan je collectie en laat je duistere kant naar boven komen. Wees er snel bij, want dit masker is een must-have voor liefhebbers van het bovennatuurlijke en zal snel uitverkocht zijn!

€ 22,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: